Πρόσκληση Εθελοντών – Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2019

Θα γίνετε συνοδοιπόρος μας και φέτος το καλοκαίρι; Η καλοκαιρινή εκστρατεία θα ξεκινήσει σε ένα περίπου μήνα! Γι’ αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας. Είτε είστε παλιός εθελοντής είτε θέλετε για πρώτη φορά να συμβάλλετε σε αυτή την εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας………………………………………………………….

Σας περιμένουμε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας!!!

Η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2019 θα μας ξεναγήσει όλους, υπαλλήλους και εθελοντές, παιδιά και συνοδούς, σε νέες περιπέτειες.
Το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο μας μέσα από διαφορετικά εργαστήρια, με ξεχωριστά θέματα κάθε ημέρα Με γνώμονα την αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης, η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2019 «ανοίγει τα πανιά της» με μία διαφορετική οπτική!

Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους στο φετινό ταξίδι της εξερεύνησης!

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στη Βιβλιοθήκη και στα εργαστήρια που θα ετοιμάσει για τις ανάγκες της εκστρατείας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στη φόρμα  https://forms.gle/hUsvgpshvz96opco6 και   θα είναι ανοικτή μέχρι τις 15 Ιουνίου 2019.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα δοθούν βεβαιώσεις στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.

Το χρονικό διάστημα που θα λάβουν χώρα οι δράσεις είναι την καλοκαιρινή περίοδο Ιουνίου- Ιουλίου 2019 και οι ημέρες και ώρες απασχόλησης των εθελοντών θα καθοριστούν από τους ίδιους τους εθελοντές, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις που θα ορίσει η Βιβλιοθήκη.

Η ανταπόκριση σας και η συμβολή σας ως εθελοντή, θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία και της φετινής καλοκαιρινής καμπάνιας της Βιβλιοθήκης!

Next Post

"Καλοκαιρινές αποδράσεις στη Βιβλιοθήκη" - καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2019

Δελτίο Τύπου   Σας ενημερώνουμε ότι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας θα υλοποιήσει και φέτος την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο “Καλοκαιρινές αποδράσεις στη Βιβλιοθήκη”.