• Πε. Μαρ 28th, 2024

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

“Καλοκαιρινές αποδράσεις στη Βιβλιοθήκη” – καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2019

ByDHKEBI DRAMAS

Ιούν 11, 2019

Δελτίο Τύπου

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας θα υλοποιήσει και φέτος την καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας με τίτλο “Καλοκαιρινές αποδράσεις στη Βιβλιοθήκη”. Η εκστρατεία θα υλοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 24/6/2019 έως 19/7/2019 και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-14 χρόνων. Για τη συμμετοχή των παιδιών στις δράσεις της Βιβλιοθήκης απαιτείται η προεγγραφή τους, η οποία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε με την παρουσία στη Βιβλιοθήκη.

Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε 4 δράσεις συν τη δράση της τελετής έναρξης. Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν, ενώ παράλληλα κάποιες δράσεις θα υλοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Δράμας κατά την περίοδο που θα λαμβάνει χώρα η έκθεση βιβλίου, σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία της Δράμας και το Δήμο της Δράμας.

Όλες οι δράσεις θα υλοποιηθούν από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης με τη συνδρομή των εθελοντών. Φέτος η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας, όπως και πολλές άλλες βιβλιοθήκες, δεν υλοποιεί την καλοκαιρινή εκστρατεία υπό την αιγίδα της Εθνικής Βιβλιοθήκης, λόγω τεχνικών δυσκολιών από πλευράς της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας πιστή όμως στο καλοκαιρινό της ραντεβού με τους μικρούς της φίλους, ήδη από το 2012, δεν θα μπορούσε να μην οργανώσει τη δικής της καλοκαιρινή εκστρατεία! Για το λόγο αυτό καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στις πλούσιες δράσεις που έχουμε ετοιμάσει για αυτούς με μεράκι και δημιουργία. Ελάτε να παίξουμε, να μάθουμε και να διασκεδάσουμε!

Η Βιβλιοθήκη θα υλοποιήσει 18 δράσεις στους χώρους της και άλλες 3 δράσεις στην κεντρική πλατεία της Δράμας, κατά την περίοδο διενέργειας της Έκθεσης Βιβλίου.

Σας περιμένουμε! Να είστε όλοι στη Βιβλιοθήκη!!! Φέτος κάνουμε τις αποδράσεις μας στη Βιβλιοθήκη!

Για το Πρόγραμμα των Δράσεων στη βιβλιοθήκη πατήστε εδώ

Για το Πρόγραμμα των Δράσεων στην Έκθεση Βιβλίου πατήστε εδώ

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ