• Πα. Απρ 26th, 2024

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

«O Σύλλογος Αλκυόνη αναζητά το μικρό αγαπημένο του χελωνάκι»-Μια παράλληλη δράση στην Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016

ByDHKEBI DRAMAS

Ιούν 3, 2016

Δελτίο Τύπου

LOGO LIBRARY 2011

ΑΛΚΥΟΝΗΗ Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας στο πλαίσιο διοργάνωσης της καλοκαιρινής της εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016, θα υλοποιήσει μία παράλληλη δράση, κατά την έναρξη της εκστρατείας και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «Αλκυόνη». Η δράση «ο Σύλλογος Αλκυόνη αναζητά το μικρό αγαπημένο του χελωνάκι» εντάσσεται στο πλαίσιο των εξερευνήσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας και καλούνται οι μικροί μας φίλοι να εξερευνήσουν τον κόσμο μέσα από μία διαφορετική και πολύ ενδιαφέρουσα οπτική γωνία!

     Η δράση εξιστορεί το παραμύθι του «Αυτού» με τη βοήθηεια των παιδιών, ανακαλύπτοντας καλά κρυμμένα στοιχεία σε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού! Η εκπαιδευτική αυτή δράση θα υλοποιηθεί από μέλη και εθελοντές του Συλλόγου «Αλκυόνη» στο αίθριο του 1ου ορόφου της Βιβλιοθήκης και θα έχει διάρκεια 1 ώρας, 11:30 ? 12:30 στις 16 Ιουνίου 2016, κατά την γιορτή έναρξης της καλοκαιρινής εκστρατείας. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7- 13 ετών.

Όσα παιδιά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη δράση, παρακαλούνται να κάνουν προεγγραφή στη Βιβλιοθήκη είτε τηλεφωνικώς είτε με τη φυσικής τους παρουσία. Επειδή ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα.

Σας περιμένουμε σε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού και εξερευνήσεων με τους φίλους, τα μέλη και τους εθελοντές του Συλλόγου «Αλκυόνη»! Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε αξέχαστες!

Στοιχεία επικοινωνίας Βιβλιοθήκης

E-mail: kenbibldra@sch.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Bibliothikidramas/

Ιστοσελίδα: http://vivl-dramas.dra.sch.gr/

Τηλέφωνο: 25210 33382

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ