ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2016-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ

 

Έναρξη καλοκαιρινής εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016

Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δράμας

  Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα σχολεία κλείνουν και η Βιβλιοθήκη είναι σε εγρήγορση! Είναι πλέον γνωστό ότι για 5η συνεχόμενη χρονιά η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας συμμετέχει στην καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας, η οποία φέτος διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος.

Η Δράμα υποδέχεται την εκστρατεία με 30 εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά ηλικίας 4-14 ετών! Το φετινό καλοκαίρι η Βιβλιοθήκη μετατρέπεται σε τόπο εξερευνήσεων και τα παιδιά γίνονται οι εξερευνητές του κόσμου! Αυτός άλλωστε είναι ο τίτλος της εκστρατείας για το 2016 «Γίνε εξερευνητής του κόσμου». Για να δηλώσετε συμμετοχή, περάστε από τη Βιβλιοθήκη ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά. Κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε έως και 4 δράσεις και η συμμετοχή, όπως κάθε χρόνο, είναι δωρεάν!

Το φετινό καλοκαίρι η εκστρατεία άλλαξε μορφή!

Θα ξεκινήσουμε με ένα διήμερο εορτασμών στις 16 και 17 Ιουνίου 2016, κατά το οποίο θα έχουμε τη γιορτή έναρξης, με το παιχνίδι θησαυρού και το στολισμό της Βιβλιοθήκης κατά την 1η ημέρα και με διάφορες κατασκευές και το ημερολόγιο της καλοκαιρινής εκστρατείας τη 2η ημέρα. Για τις 2 αυτές ημέρες δεν χρειάζεται προεγγραφή, απλά οι μικροί μας φίλοι συμμετέχουν στις δράσεις μας κατά το οριζόμενο ωράριο.

Στις υπόλοιπες δράσεις απαιτείται προεγγραφή των παιδιών μέσω της Βιβλιοθήκης.

Οι δράσεις μας θα ολοκληρωθούν στις 29 Ιουλίου, αλλά την τελετή λήξης θα την οργανώσουμε το Σεπτέμβριο που θα έχουν ολοκληρωθεί οι δράσεις σε όλες τις Βιβλιοθήκες της Ελλάδος που συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή. Στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου θα περιμένουμε όλους τους συμμετέχοντες της καλοκαιρινής εκστρατείας, γονείς και παιδιά, εθελοντές και προσωπικό και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να γνωρίσει τις δράσεις μας και να θαυμάσει τις κατασκευές μας στην τελετή λήξης, την οποία θα γιορτάσουμε με μία ανάμνηση!

Παιδιά μην αργήσετε πολύ! Οι προεγγραφές ξεκίνησαν! Οι φίλοι σας ήδη έχουν ενημερωθεί! Σας περιμένουμε και φέτος το καλοκαίρι στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας για να εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο μας!!!

 Για να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της καλοκαιρινής εκστρατείας μπορείτε να επισκεφθείτε:

Στοιχεία επικοινωνίας Βιβλιοθήκης

Τηλέφωνο: 25210 3382

e-mail: kenbibldra@sch.gr

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

«O Σύλλογος Αλκυόνη αναζητά το μικρό αγαπημένο του χελωνάκι»-Μια παράλληλη δράση στην Καλοκαιρινή εκστρατεία 2016

Δελτίο Τύπου Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας στο πλαίσιο διοργάνωσης της καλοκαιρινής της εκστρατείας ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2016, θα υλοποιήσει μία παράλληλη δράση, κατά την έναρξη της εκστρατείας και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «Αλκυόνη». Η δράση «ο Σύλλογος Αλκυόνη αναζητά το μικρό […]