• Σα. Απρ 27th, 2024

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΊΑ 2016

ByDHKEBI DRAMAS

Μάι 16, 2016

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

 

Είστε δημιουργικός και ενθουσιώδης άνθρωπος, έχετε κάποια ιδιαίτερη δεξιότητα ή απλώς σας χαρακτηρίζει το μεράκι του να προσφέρετε εθελοντικά;

Αν ναι, σας περιμένουμε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας και φέτος.

Η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2016 θα μας μετατρέψει όλους, υπαλλήλους και εθελοντές, παιδιά και συνοδούς,  σε εξερευνητές του κόσμου!

Το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο μας μέσα από διαφορετικά εργαστήρια, με ξεχωριστά θέματα κάθε ημέρα και με ανατροπές ? παραλλαγές των θεμάτων του κάθε εργαστηρίου στο τέλος της ημέρας.  Με γνώμονα την αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης, η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2016 «ανοίγει τα πανιά της» με μία διαφορετική οπτική!

Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους στο φετινό ταξίδι της εξερεύνησης!

Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στη Βιβλιοθήκη και στα εργαστήρια που θα ετοιμάσει για τις ανάγκες της εκστρατείας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι ανοικτή μέχρι τις 5 Ιουνίου 2016.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα δοθούν βεβαιώσεις στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.

Το χρονικό διάστημα που θα λάβουν χώρα οι δράσεις είναι την καλοκαιρινή περίοδο Ιουνίου ? Ιουλίου 2016 και οι ημέρες και ώρες απασχόλησης των εθελοντών θα καθοριστούν από τους ίδιους τους εθελοντές, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις που θα ορίσει η Βιβλιοθήκη.

Παράλληλα, θα υπάρξουν και δράσεις που θα αφορούν την τελετή έναρξης, στις 16 και 17 Ιουνίου 2016 καθώς και την τελετή λήξης στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου!

Η ανταπόκριση σας και η συμβολή σας ως εθελοντή, θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία και της φετινής καλοκαιρινής καμπάνιας της Βιβλιοθήκης!