Εκπαιδευτική δράση «Συλλέγω Εμπειρίες» στο πλαίσιο του προγράμματος Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», έχει ως βασικό σκοπό την γνωριμία του κοινού με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και τη φιλοσοφία του. Το ΚΠΙΣΝ, που πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της κατασκευής του στην περιοχή του Δέλτα Φαλήρου αποτελεί ένα έργο που θα περιλαμβάνει τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος συμβάλλοντας στην προαγωγή της Τέχνης, της Παιδείας και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα, φιλοξενεί στο χώρο της, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου, τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συλλέγω Εμπειρίες» για παιδιά. Το πρόγραμμα προτρέπει τα παιδιά να ανακαλύψουν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση στην πόλη μας ενός σύνθετου καλλιτεχνικού γεγονότος που καλύπτει τη μουσική, το θέατρο, την ανάγνωση αλλά και το περιβάλλον. Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», που υλοποιείται με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (www.nationalopera.gr) και το Future Library (www.futurelibrary.gr) και με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (www.nlg.gr).
Ακολουθούν αναλυτικά οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας:
  • Δευτέρα 4 Απριλίου, 11:00 ? 12:30, Συλλέγω Εμπειρίες «Κλίμακα»
  • Τρίτη 5 Απριλίου, 09:30 ? 11:00, Συλλέγω Εμπειρίες «Θέα»
  • Τετάρτη 6 Απριλίου, 09:30 ? 11:00, Συλλέγω Εμπειρίες «Μαγεία»
  • Πέμπτη 7 Απριλίου, 11:00 ? 12:30, Συλλέγω Εμπειρίες «Κλίμακα»
  • Παρασκευή 8 Απριλίου, 09:30 ? 11:00, Συλλέγω Εμπειρίες «Φως»
ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΠΙΣΝ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) πατήστε εδώ.
ΣΥΛΛΕΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΦΙΣΑ πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

2 Απριλίου 2016 Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού-Συμμετοχή της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δράμας στον εορτασμό.

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού  2 Απριλίου 2016

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ