• Πα. Απρ 19th, 2024

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Επίσκεψη του ειδικού σχολείου Δράμας ? Νηπιαγωγείο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας – Τρίτη 12 Μαϊου 2015

ByDHKEBI DRAMAS

Μάι 12, 2015

Επίσκεψη του ειδικού σχολείου Δράμας ? Νηπιαγωγείο στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας  – Τρίτη 12 Μαϊου 2015

 

DSC03626Τέσσερα υπέροχα πλάσματα γεμάτα ζωντάνια και κέφι για ζωή, χάρισαν μοναδικές στιγμές με την επίσκεψη τους στη Βιβλιοθήκη και στο προσωπικό της και άφησαν το στίγμα τους: η Χριστίνα, ο Άγγελος, ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης, παιδιά του Ειδικού Σχολείου Δράμας και συγκεκριμένα του νηπιαγωγείου, μας επισκέφθηκαν την Τρίτη 12 Μαϊου 2015 για μία πρώτη επαφή και γνωριμία με τη Βιβλιοθήκη της πόλης τους.

Τα παιδιά ήρθαν στη Βιβλιοθήκη με τη συνοδεία των γονιών τους, με τις δασκάλες τους και γεμάτα ενέργεια για νέες εμπειρίες. Μαζί περιπλανηθήκαμε στο παιδικό τμήμα και είδαμε ενδιαφέροντα βιβλία, ακούσαμε μουσική, γνωρίσαμε το χώρο και γνωριστήκαμε.Μετά ήρθε η ώρα του κολατσιού και για το λόγο αυτό βγήκαμε στη βεράντα της Βιβλιοθήκης και παρέα με το δροσερό αεράκι απολαύσαμε το γεύμα μας.

DSC03621Κατόπιν μπήκαμε στο χώρο του Media Lab, ακούσαμε και είδαμε τα «τρία γουρουνάκια» και στο τέλος ήρθε επιτέλους η ώρα για διασκέδαση! Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε και βιώσαμε την επίσκεψη μας στη Βιβλιοθήκη με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο.

Τελικά διαπιστώσαμε ότι η Βιβλιοθήκη δεν είναι ένας βαρετός χώρος με απίστευτη ησυχία, βαρετούς υπαλλήλους και μόνο βιβλία για να διαβάσεις! Αποδείξαμε με τη βοήθεια των παιδιών, των συνοδών και των δασκάλων τους ότι μπορούμε να μετατρέψουμε τη Βιβλιοθήκη σε ένα ζωντανό κύτταρο και να ανοίξουμε τις πύλες της σε όλους.

Ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν! Μια ματιά στα βίντεο και στις φωτογραφίες θα σας πείσει!

Για να δείτε το άλμπουμ των φωτογραφιών της επίσκεψης των παιδιών πατήστε εδώ

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=0PtlsdAEUaE” ]

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=a1fXDY0nAWo” ]

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=3bqbvZwiIkc” ]

[kad_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=UHkACnfcCi4″ ]