Τα καραβάκια της Αγίας Βαρβάρας στη Βιβλιοθήκη της Δράμας Δευτέρα 24, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 & Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Tα καραβάκια της Αγίας Βαρβάρας στη Βιβλιοθήκη της Δράμας

 

Δευτέρα 24, Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 & Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

 

Ο Δεκέμβρης και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην πόλη μας το εορταστικό κλίμα ξεκινάει με τη μεγάλη γιορτή της Αγίας Βαρβάρας.

Έτσι κι εμείς στη Βιβλιοθήκη της Δράμας θα ξεκινήσουμε τον κύκλο των εορταστικών εκδηλώσεων με τρία εργαστήρια κατασκευής καραβιών, ώστε οι μικροί μας φίλοι να είναι έτοιμοι για την παραμονή της μεγάλης εορτής.

Τη Δευτέρα 24 και την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, καθώς και τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τρία παιδικά εργαστήρια στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης στο Παιδικό τμήμα. Εκεί τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όλες τις λαϊκές δοξασίες και τα έθιμα που σχετίζονται με την Αγία Βαρβάρα και βεβαίως να φτιάξουν το δικό τους καραβάκι με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα εργαστήρια μπορούν να τα παρακολουθήσουν παιδιά από 5 έως 13 ετών. Δε χρειάζεται προεγγραφή, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο μέγιστος αριθμός παιδιών για κάθε εργαστήρι είναι 25. Σε όλες τις εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο προσωπικό της Βιβλιοθήκης.

karavakia

 

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

Νέα βιβλία για τους ενήλικες στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας

Μερικά από τα νέα βιβλία του τμήματος Ενηλίκων……       

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ