Νέα Παράταση αναστολής υπηρεσιών προς το κοινό μέχρι και τις 14-12-2020 – ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΡΑΜΑΣ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας ανακοινώνει στο αναγνωστικό κοινό και στους χρήστες της ότι θα υπάρξει αναστολή των βασικών λειτουργιών της, για τις οποίες απαιτείται η δια ζώσης παρουσία του κοινού (επιστροφές-δανεισμοί-ανανεώσεις βιβλίων), χρήση όλων των αναγνωστηρίων, χρήση του Media Lab, χρήση του Δημόσιου Κέντρου Πληροφόρησης, χρήση του τμήματος Εφημερίδων – Περιοδικών.
    Η αναστολή όλων των παραπάνω λειτουργιών, σύμφωνα με την 
ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 78363 ΦΕΚ 5 Δεκεμβρίου 2020 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 5350 για την παράταση της αναστολής λειτουργίας,  αφορά το διάστημα από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

Οι διοικητικές λειτουργίες της Βιβλιοθήκης επιτελούνται κανονικά, σύμφωνα με το τροποποιημένο ωράριο της, το οποίο δεν περιλαμβάνει απογευματινό ωράριο.( Δευτέρα έως και Παρασκευή : 8:00-15:30)

 Η επιστροφή των τεκμηρίων που  έχουν λήξει ή λήγουν σύντομα, θα πραγματοποιηθεί όταν θα ανοίξει εκ νέου η Βιβλιοθήκη, χωρίς κυρώσεις.

Η Βιβλιοθήκη παραμένει στη διάθεση του κοινού για παροχή υπηρεσίας που δεν απαιτείται η δια ζώσης παρουσία, αλλά μόνο η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να είμαστε σύντομα κοντά σας!!! 

Next Post

Νέα παράταση αναστολής λειτουργίας μέχρι 7 Ιανουαρίου 2021