Πρόσκληση Εθελοντών “Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο” Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2018

Θα γίνετε συνοδοιπόρος μας και φέτος το καλοκαίρι; Η καλοκαιρινή εκστρατεία θα ξεκινήσει σε ένα περίπου μήνα! Γι’ αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε τη βοήθεια σας. Είτε είστε παλιός εθελοντής είτε θέλετε για πρώτη φορά να συμβάλλετε σε αυτή την εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας………………………………………………………….
Σας περιμένουμε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Δράμας!!!
Η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2018 θα μας ξεναγήσει όλους, υπαλλήλους και εθελοντές, παιδιά και συνοδούς, σε νέες περιπέτειες και θα μας μεταφέρει από σημείο σε σημείο!
Το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο μας μέσα από διαφορετικά εργαστήρια, με ξεχωριστά θέματα κάθε ημέρα Με γνώμονα την αίσθηση της φρεσκάδας και της ανανέωσης, η καλοκαιρινή εκστρατεία του 2018 «ανοίγει τα πανιά της» με μία διαφορετική οπτική!
Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους στο φετινό ταξίδι της εξερεύνησης!
Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις, απλά φέρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση, το μεράκι της προσφοράς και την αγάπη σας για τα παιδιά. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στη Βιβλιοθήκη και στα εργαστήρια που θα ετοιμάσει για τις ανάγκες της εκστρατείας.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα είναι ανοικτή μέχρι τις 3 Ιουνίου 2018.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι και φέτος θα δοθούν βεβαιώσεις στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν στις δράσεις της καλοκαιρινής εκστρατείας.
Το χρονικό διάστημα που θα λάβουν χώρα οι δράσεις είναι την καλοκαιρινή περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2018 και οι ημέρες και ώρες απασχόλησης των εθελοντών θα καθοριστούν από τους ίδιους τους εθελοντές, σύμφωνα με τις προγραμματισμένες δράσεις που θα ορίσει η Βιβλιοθήκη.
Η ανταπόκριση σας και η συμβολή σας ως εθελοντή, θα συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία και της φετινής καλοκαιρινής καμπάνιας της Βιβλιοθήκης!

Για δηλώσετε συμμετοχή πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ 2018

Αφήστε μια απάντηση

Next Post

"Αγαπημένα Δεδομένα- Παρατηρώ και Μετρώ ---τον Κόσμο" - Πρόγραμμα Δράσεων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018  ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΔΡΑΜΑΣ “ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ- ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ” «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο» είναι το θέμα της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018, στην οποία συμμετέχουν 148 μέλη του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.